Як у дитинстві: найказковіший Новий рік в ANDERSEN Brand Pub!

Пам’ятаєте новорічні свята в дитинстві? У кутку яскраво виблискує ялинка, по телевізору лише улюблені фільми, а на столі насилу вміщаються найрізноманітніші смаколики… Дорослі метушливо бігають навколо, звідусіль лунають новорічні пісні й все навкруги оповито спокусливими ароматами приготованих страв…

Ми ні на що не натякаємо, але на Новий рік в ANDERSEN буде так само казково смачно, по-домашньому затишно і надзвичайно весело — зовсім як у дитинстві! У святковому меню виключно ваші улюблені страви і багато кулінарних сюрпризів від нашого Шефа: олів’є з м’ясом краба та слабосолоною рибою, або ж із телячим язиком; качка, запечена з апельсинами та яблуками, філе сьомги з овочами та теляча нога фламбе; шоколадно-горіховий торт і фондан з фісташковим морозивом… Щасливчикам, які зустрічатимуть Новий рік в ANDERSEN, можна тільки позаздрити! Адже від такого приголомшливого вибору святкових страв голова йде обертом: від двох і більше варіантів холодних і гарячих закусок, салатів, основних страв і гарнірів, десертів і напоїв.

Новорічна ніч з фірмовим музичним супроводом, святковим декором і атмосферою, але без нудних ведучих і одноманітних програм — адже ми самі собі створюємо свято, сповнене яскравих гастрономічних вражень, радісного сміху, безтурботних посмішок і нескінченних розмов з найближчими! А за гарний настрій упродовж ночі відповідатимуть вишукане ігристе GRANDЕ FRANCE BRUT та унікальне блакитне пиво «Снігова Королева». До того ж, на весь інший алкоголь у новорічну ніч діятиме знижка 30%.

Зустрічаймо 2019 рік разом — подаруйте собі та своїм близьким незабутню подорож до казкової країни мрій, у безтурботне і таке щасливе дитинство! Починаємо о 22:30, а закінчуємо тоді, коли ви, повністю задоволені, ситі та щасливі, сповнені нових сил, будете готові повернутися до реальності та розпочати новий рік вашого життя! ;)

Ціна найказковішої ночі — 1500 грн. Бронювання лише за попереднім замовленням. Новорічне меню та інші подробиці запитуйте безпосередньо в ANDERSEN Brand Pub, через особисті повідомлення на нашій сторінці Facebook або за номером телефону, вказаним нижче.
вул. Ломоносова, 50/2
095 030 0707
096 030 0707

Комментарии (0)

RSS свернуть / развернуть

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.