Традиційна українська кухня на Печерську у ресторані Шинок

Щось стає модним, щось виходить із моди, але є у світі і вічні речі – традиційна українська кухня, бездоганне обслуговування та душевна гостинність. На цих трьох стовпах стоїть ресторан-легенда Шинок і радо відчиняє для вас свої двері у центрі столиці, на Печерську.

5 світлих та просторих залів, один з яких облаштовано спеціально для проведення банкетів та конференцій, забезпечують велику кількість простору для розміщення гостей. До речі, з нагоди проведення свята у Шинку, ресторан дарує знижку на меню та надає у користування обладнання на кшталт проектору та мікрофонів. Світлі тони оформлення інтер’єру, зручні меблі та увага до деталей, які створюють затишок, прихиляють гостей до невимушеного відпочинку, мов би ти в гостях у кращого друга.

Чим почастують вас у Шинку? Свіжий погляд Шеф-кухаря на класичні страви української кухні захоплює гостей у круговерть гастрономічного задоволення. Але досконалість ховається і у простому. У Шинку майстрині ліплять різні види вареників за родинним рецептом, із ніжного свіжого тіста, та тільки вручну. Між іншим, цю страву можна куштувати як у ресторані, так і придбати у місцевій Гастролавці, де для гостей підготували ще й багато інших смаколиків, хмільні напої власного виробництва та авторські сувеніри для поціновувачів сучасного мистецтва.

Розповідати можна довго, але краще один раз побачити. І, як будете у Шинку, шепніть на вушко корови Мальви своє заповітне бажання. Кажуть, що вона може виконати мрії щирих сердець.

ШИНОК | ресторан-легенда
бул. Лесі Українки, 28 В
066 507 77 15
shynok.kiev.ua/ua

Комментарии (0)

RSS свернуть / развернуть

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.