Гранд-стейки Goodman: задоволення може бути більше

Щосереди в Goodman стейки шортлойн, ті-бон, портерхаус і томагавк зі знижкою 50%. Якщо вже спробували класичні рібай, Нью-Йорк і філе-міньйон, саме час переходити до відрубів посерйозніше. Замовляйте гранд-стейки — великі, ароматні та ситні. Їх не випадково називають «гранд». Кожен стейк важить 500-800 грам, а томагавк часом і більше кілограму. Схоже, що на вас чекає королівська вечеря!

Збирайтеся в Goodman, та перед тим не забудьте вислати комусь запрошення. Ви навряд чи впораєтеся з гранд-стейком самотужки. Запрошуйте коханих, друзів і всіх, кого треба переконати, що гранд-стейки — це реальне задоволення безкомпромісним смаком американської мармурової яловичини.

Але друзі й кохані не завжди мають схожі смаки. Хтось любить соковитий Нью-Йорк з відруба стріплойн, а інші — більш пісні та ніжні стейки. Що ж, це чудовий привід обрати один із гранд-стейків Goodman. Замовляйте ті-бон або портерхаус, бо вони поєднують одразу два види м’ясного задоволення.

Портерхаус і ті-бон — це два брати в родині стейків. Ті-бон отримують з передньої частини туши. Його т-подібна кістка розділяє тонкий край стріплойну, найбільш насичено м’ясний, та ніжну вирізку. Портерхаус, відповідно, готують із задньої частини. Цей стейк більш широкий, і частина тендітної вирізки в ньому більша. Гостям стейкхауса Goodman відомо, як отримати два в одному — і яскраво-м’ясний Нью-Йорк, і вершковий філе-міньйон — за один раз. Але ті-бон і портерхаус — це набагато більше, ніж просто поєднання двох видів мармурової яловичини. Головна таємниця полягає в кістці.

Експерти знають, що у гранд-стейках немає нічого зайвого, а кістка — це їх невід’ємна частина. М’ясо на кістці принципово відрізняється від звичайних стейків із філе. У процесі приготування кістка надає стейкам особливий горіхово-димний аромат.

Спробуйте томагавк, відруб якого продовжується довжелезною реберною кісткою, щоби самостійно дослідити, як змінився смак м’яса, порівняно зі звичайним рібаєм. Томагавк — це маніфест мужності. Такий стейк відрізняється інтенсивною мармуровістю та насиченим яловичим смаком. Кістка в ньому, як і у інших гранд-стейках, приховує в собі безліч ароматів, які тільки й чекають, коли вправний кухар розкриє їх багатогранність.

Але, на жаль, приготувати гранд-стейки вдома набагато складніше, ніж той самий рібай або Нью-Йорк. Кістка збагачує стейк різноманіттям присмаків, але під час приготування підступно заважає стейкам рівномірно прогрітися.

Заждіть з експериментами вдома й замовляйте гранд-стейки з преміальної яловичини у стейкхаусі, де приготуванням займаються професіонали. Під пильним оком досвідченого Шефа Goodman гранд-стейк, який ви замовите на вечерю, набуває захопливої глибини та виразності смаку.

Резервуйте стіл, замовляйте гранд-стейки та вечеряйте по-королівськи. І обов’язково приходьте в Goodman не самі.

Київ, вул. Жилянська, 75
(044) 596 00 00 // (044) 592 31 45
goodman.com.ua

Комментарии (0)

RSS свернуть / развернуть

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.