Гранд-стейки зі знижкою 50% на католицьке Різдво

Спеціальна пропозиція Goodman, знижка 50% на гранд-стейки, в цьому місяці діє і на свята. Пропонуємо замовити шортлойн, ті-бон, потрерхаус або томагавк на святкову вечерю. Доповніть її келихом вина або витриманого віскі, і отримайте неймовірне задоволення від велетенських стейків на кістці.

На католицьке Різдво ми продовжуємо добру традицію знижок на великі стейки. Їх перевага не тільки у розмірі. Зазвичай ці стейки поєднують у собі декілька видів американської яловичини. Так, наприклад, портерхаус — це філе-міньйон і Нью-Йорк в одному стейку. Більш того, обидві частини вирізки доповнені ще й легким горіховим ароматом кістки. Все це разом робить гранд-стейки виключно особливими.

Два в одному та ще й зі знижкою 50% — гідний подарунок на свята від стейкхауса Goodman. Великі стейки важать близько кілограму, тому їх, як і святкові радощі, краще за все розділити з близькими.

Запрошуйте друзів і родину в Goodman. Різдвяні свята — це час творити дива, а наші стейки та вино створені для того, щоб дивувати своїм неперевершеним смаком.
Робіть резерв вже зараз. Святкуймо разом у стейкахаусі Goodman.



Київ, вул. Жилянська, 75
(044) 596 00 00 // (044) 592 31 45
goodman.com.ua

Комментарии (0)

RSS свернуть / развернуть

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.