Карантин у Києві: шукаємо смачненьке і безпечне

Скільки часу потрібно, щоб прийняти і змиритися з обмеженнями у багатьох сферах свого життя? Віддалена робота, зачинені фітнес зали й дитячі майданчики, обмеження на вході у супермаркети. Апокаліпсис. Що вже й казати про відвідування киянами закладів харчування. Закрито все.

Минуло кілька тижнів від початку карантину, час вже озирнутися навколо і збагнути, що б такого з’їсти — смачного і безпечного. І не власноруч приготованого, бо воно зазвичай трошки банальне.

Гриль бари «Gremio Grill» у спальних районах столиці зараз актуальні як ніколи! По-перше, поруч із домом. По-друге, тут широченний вибір соковитих смачнючих страв. І по-третє, це безпечна їжа, приготована з дотриманням всіх можливих санітарних норм.

В мережі гриль барів «Gremio Grill» подають страви з хосперу — найкращого типу грилів, що існують у світі. Це буквально страви з вогню. Раніше їх готували у присутності гостя, тепер ви можете забрати їх по передзамовленню. Решта складових успішної концепції не змінилися — добірне м’ясо від «М’ясної Гільдії», старанно збалансовані і перевірені рецептури, ідеальне співвідношення ціни, смаку й користі.

То чи є сенс замовляти тривалу доставку з центру Києва, коли «Gremio Grill» під боком? Подзвонив, обрав, за чверть години забрав. Просто, швидко, безпечно!

Кухарі працюють з продуктами у масках і рукавицях. М’ясо обсмажується за надвисоких температур у хоспері. «Gremio Grill» відповідально ставиться до безпеки своїх гостей, і жодних компромісів стосовно смаку страв.

Замовляй і переконайся в цьому особисто! https://gremio-grill.com.ua



Контакти гриль барів:

• Софіївська Борщагівка, вул. Франка, 6, (067) 411-77-34
• проспект Тичини, 18В, (067) 412-68-72
• проспект Перемоги, 136, (067) 413-54-39
• вул. Ентузіастів, 39, (067) 413-05-53
• вул. Лобановського, 35, ЖК Чайка, (067) 441-01-74

Комментарии (0)

RSS свернуть / развернуть

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.