Зустрічати Новий рік 2021: в українському стилі чи у власному офісі?

У власному офісі, у вузькому колі колег, але і в українському стилі, з ресторанними стравами та смачнючими наливками. І неодмінно з відчутними знижками від ресторану «Диканька». Розповідаємо деталі цієї грандіозної ідеї!

Що ближче новорічні свята, то похмурішим є прогноз стосовно захворюваності на COVID-19. На жаль. На жаль, це позначається і на планах українців щодо влаштування корпоративів: за даними опитувань, 72% українських компаній ладні відмовитися від святкування. Невже й ваш колектив такої ж думки? Маємо пропозицію, що є просто оптимальною і з точки зору безпеки, і при тому достатньо веселою, смачною, атмосферною!

Проведіть такий оригінальний та непростий 2020 і відкоркуйте пляшку ігристого на честь прийдешнього 2021 року в стінах власного офісу, де ви зберетеся з колегами, як у простий робочий день, однак зі святкового приводу! Ви не перетинатиметесь зі сторонніми людьми, ви уникнете необхідності резервувати ресторанні зали посеред робочого тижня, адже у вихідні такої можливості українці позбавлені. Однак ви все одно влаштуєте щедре застілля з ресторанними стравами та фірмовими наливочками, смак яких так цінують гості «Диканьки».

Ресторан української національної кухні «Диканька» має цікавенну пропозицію для тих, хто планує веселий корпоратив у вузькому колі колег і задумується, а що ж замовити до столу.

Котлети по-київськи, домашня ковбаска, деруни, крученики, бендерики та обов’язково сало по-полтавськи чи білі грибочки по-закарпатськи. А крім того, шашлик або люля кебаб, запечена на вугіллі скумбрія або навіть шашлик із білого амура. Ви уявляєте, якими ароматами наповняться стіни вашого офісу? До вишуканих українських страв ви можете купити алкоголь в магазині, однак у ресторані діє унікальна пропозиція на замовлення фірмових наливок та пива – треба ще добряче подумати, а чи не буде це вигідніше за банальний алкоголь із супермаркету.

Що стосується вигідних умов на доставку та самовивіз страв та напоїв від ресторану «Диканька», то вони наступні:

• на замовлення з собою діють знижки — 30% на меню кухні та 50% на пиво й наливки;
• при замовленні на суму понад 700 гривень здійснюємо безкоштовну доставку по Києву.

З розмаїттям страв, доступних до замовлення, можна ознайомитися за посиланням https://cutt.ly/2gClmGV, а домовитися про їх отримання у конкретний день можна за телефонами закладу в робочий час і у вихідні, зокрема.

Ресторан «Диканька»
вул. Малишка, 4А
(044) 573-35-23
(067) 434-05-02
www.dykanka.com.ua/

Комментарии (0)

RSS свернуть / развернуть

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.