Проведіть незабутній банкет в ресторації «Сажа»!

Шукаєте, де організувати особливе свято? Маємо для вас чудову пропозицію! Бронюйте банкетний простір у ресторації «Сажа» та проведіть найкраще торжество у вашому житті! А для всіх іменинників у нас діє постійна знижка: 10% на весь чек!

Міцні авторські коктейлі, запашні шедеври, майтерно приготовлені на грилі, й традиційні страви української, європейської та польської кухонь гарантовано потішать кожного поціновувача й подарують незрівнянне гастрономічне задоволення. Від улюбленої класики до ексклюзивних позицій: в нашому меню ви знайдете безліч фірмових смаколиків, а також справжній польський журек, фляки та гич.

В залежності від формату вашого свята ми запропонуємо найрізноманітніші варіанти приміщень. Простора основна зала, що вміщує в себе до 150 гостей, відмінно підійде для проведення грандіозних весіль та масштабних ювілеїв. Запальні танці, улюблені інструментальні сети та вишукана атмосфера гарантовано подарують найяскравіші спогади та фантастичний настрій!

Вуличні альтанки, розраховані на компанії від 6 осіб, стануть ідеальним місцем для святкування у теплу пору року. Мальовничі ландшафти, свіже повітря та звабливий аромат страв, тільки-но знятих з вогню – що може бути краще?

А якщо ви бажаєте влаштувати свято в більш затишному, «сімейному» форматі – будиночок із каміном місткістю до 25 персон стане найкращим рішенням. Задушевна атмосфера, легке потріскування вогню та найближчі люди поруч подарують незабутній відпочинок та найтепліші спогади. А поки дорослі насолоджуються спілкуванням, малюки можуть весело побавитись у дитячій зоні, а в теплу пору року – пограти на майданчику та пострибати на батутах.

Затишна й по-домашньому тепла атмосфера, неперевершені делікатеси та першокласний сервіс: бронюйте банкетну залу в ресторації «Сажа» та подаруйте собі та близьким по-справжньому незабутнє, яскраве свято!

«Сажа» ресторація на вугіллі.
(097)012-32-43
с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Петропавлівська, 16
https://sazharest.com.ua/

Комментарии (0)

RSS свернуть / развернуть

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.