Як правильно обрати залу для урочистої події?

Від банкетної зали залежить не тільки масштабність вечірки, але й загальна атмосфера свята. Щоб ваша урочистість пройшла на висоті, необхідно завчасно попіклуватися про вибір найбільш оптимального приміщення. У ресторані CHOICE ми пропонуємо банкетні зали для будь-якого формату відпочинку, щоб кожне свято залишило по собі тільки позитивні емоції.

Для грандіозних банкетів

«Велика зала» – ідеальне рішення для гучних компаній та святкування найважливіших подій! Найбільш просторе й світле приміщення ресторану CHOICE з легкістю вміщує до 100 гостей та найкраще підходить для масштабних вечірок: розкішні весілля, ділові конференції, випускні церемонії та інші урочистості гарантовано пройдуть за найвищими стандартами та подарують море яскравих вражень!

Для фешенебельних вечірок

Стильна й сучасна «Банкетна зала», що вміщує в себе до 25 гостей – найкраще місце для проведення найзапальніших вечірок! Вишукана атмосфера, неперевершена фотозона й сучасна музична апаратура роблять приміщення універсальним простором для святкування урочистих подій будь-якого формату.

Для вишуканих фуршетів

Елегантна «VIP зала», розрахована на компанії до 20 персон – відмінний варіант для організації невеликих фуршетів та задушевних сімейних зустрічей. Поєднання витонченого мармуру й ніжно-блакитних відтінків в інтер’єрі навіює приємні спогади про морське узбережжя, створюючи легкий та невимушений настрій. Келих шампанського, улюблені інструментальні композиції та розкішна атмосфера – що може бути краще?

Обирайте залу в залежності від кількості гостей і формату вашого свята, та влаштуйте найкращу вечірку у вашому житті! Дізнатися деталі в адміністратора ресторану та замовити організацію банкету можна за телефоном: 067 650 45 55

Ресторан CHOICE
вул. Братиславська, 52
https://thechoice.kiev.ua/uk

Комментарии (0)

RSS свернуть / развернуть

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.