Морозиво користь чи шкода?

Не дивлячись на свою високу калорійність найулюбленішим десертом серед дорослих та малих ласунів залишається морозиво. Виробник морозива намагається зробити так, щоб морозиво було смачним та приносило справжнє задоволення людям. Саме тому сьогодні на полицях магазинів можна знайти безліч різновидів цього продукту для справжніх гурманів. Особливо смачними такі ласощі стають в пригоді жарким літнім днем. Коли куштуєш цей десерт ти отримуєш одночасно насолоду від смаку, та приємну прохолоду. Однак виникає питання чи є цей продукт  корисним для здоров’я людини?


Вченими західних університетів було проведено ряд дослідів щодо користі цього продукту, результати  нікого не здивували. Перша група вчених говорить, що морозиво є корисним продуктом для організму людини. Дослід показав, що морозиво є дієвим антидепресантом і містить в своєму складі природний транквілізатор триптофан, який діє як заспокійливе на центральну нервову систему людини. Друга група вчених тлумачить, що висока кількість цукру в складі цього продукту може негативно вплинути на здоров’я, і тому вони рекомендують вживати цей продукт з обережністю. Морозиво містить жири, вміст жирів в одному стакані продукту складає лише 10 відсотків від  добової норми споживання. Для порівняння один бутерброд з вершковим маслом Рудь містить приблизно 25 відсотків добової норми жиру. Виробники морозива знижають калорійність морозива  та його вартість за рахунок заміни натуральних тваринних жирів на суміш рослинних жирів. Справжнє морозиво повинно бути зроблено з натуральних жирів, найкращі виробники морозива http://rud.ua/ua/ гарантують, що їхній продукт буде якісним та приносите лише користь для організму. В гарному прохолодному десерті містяться корисні амінокислоти, вітаміни та мінеральні солі.

Не виникає сумнівів, що остаточно відмовитись від цього продукту неможливо. Обрати якісне морозиво досить складне завдання. Звертайте увагу на склад інгредієнтів. В неякісному морозиві міститься  велика кількість стабілізаторів, барвників, емульгаторів та інші небезпечні складові. Якщо в складі прохолодного виробу присутні невідомі вам абревіатури та назви, то краще відмовитися від такого морозива і доцільним стає питання виробництва морозива в домашніх умовах.

Морозиво це дуже смачний продукт і 100 грамів таких ласощів в тиждень не принесе ніякої шкоди організму!
  • 0
  • 11 августа 2013, 15:14
  • admin

Комментарии (0)

RSS свернуть / развернуть

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.