Крафт Never Again: флагманський бар Punkraft та амбіційна броварня Дідько заколабилися

Крафтова культура України невпинно розвивається, і в тому процесі задіяні як колоритні й амбітні невеликі броварні, так і бари по всій Україні, де це пиво виставляють на крани й у холодильники, і воно таким чином досягає свого споживача. А споживач то все смакує, зацікавлюється, прагне нового й максимально непересічного.

Так народжуються колаби. Це коли, наприклад, команда одного бару знаходить немало спільних інтересів із пивоварами крафтової броварні: сидять, потягують якийсь топчик, і тут бінго! А чи не створити нам спільно щось таке… щоб аж дах знесло! І створюють.

Так народилося пиво Never Again від амбіційної київської броварні Дідько та флагманського бару Punkraft, що вже не перший рік збирає поціновувачів крафта на Подолі.

Never Again — це вельми достойна спроба хлопців у Double Pastry Sour, це неймовірний кисляк із ароматом цедри та присмаком свіжості, він кисло-солодкий, а ще цілющо-тонізуючий. Він народився із лаймів та м’яти. Великої, непристойно гігантської кількості лаймів, які спочатку чавили на сік, а потім кришили на цедру, а потім то все замішували й підсилювали м’ятою.

Задумувалося все як шалений експеримент на тему мохіто, а допоки процес над лаймами тривав, хлопці потихеньку приговорювали: «Ніколи знову… Ці дрібні крихітки у такій кількості… Ніколи знову не зв’яжемося з ними!»

Втім, хто знає… Хто знає, чи стане лайм повторним випробуванням для крафтярів із Дідько та Punkraft, але в чому впевненість існує, то це в абсолютному захваті від новоствореного сауеру. 100% варте уваги!

Вже 7 жовтня о 19:30 у барі Punkraft відбудеться презентація-дегустація несамовито-лаймової колаби Never Again. На розливі біля кранів — Євген Більченко, засновник і натхненник броварні Дідько. Хлопці запрошують резервувати столи, вмощуватися зручніше і на барі також — буде душевно, весело і трохи п’яно.

Не можна виключати, що пиво залишиться й на наступні дні, але це неточно… Так само неточно, як і те, що хлопці цей рецепт більше ніколи не повторять. Втім, маємо те, що маємо: треба поспішати жити, пити і тусити тут і зараз. Тому завітайте!

P.S.: У прагненні до експериментів Punkraft невпинні, тож обіцяють іще більше колаб із крафтовими пивоварнями, готовими до того. Тож далі буде. Слідкуйте за новинами ;)

вул. Ігорівська, 14А
+38 (050) 4240024

У кращих традиціях барної культури: майстер-клас із приготування авторських бургерів

Хіба можна не любити бургери? Їх існує таке розмаїття… Такий політ фантазії можна застосувати, щоби зібрати власний, авторський рецепт… Поєднати з доречним напоєм, провести неперевершений вечір і за готуванням як розвагою, і за поїданням як насолодою.

Якщо ж взятися за справу під фаховим керівництвом професійного шеф-кухара, то результат, безсумнівно, вийде приголомшливим. Тож має сенс долучитися до майстер-класу з приготування бургерів від Шефа бару Punkraft Романа Руденка.

Флагманський бар крафтового пива Punkraft славиться не лише широченним асортиментом ексклюзивних смаків хмільного, а й віртуозно приготовленими бургерами. У кращих традиціях барної культури Шеф закладу Роман Руденко у свій час розробив унікальні рецепти легендарної американської страви.

Наразі в меню бару представлені такі позиції, як американський класичний бургер, бургер із яловичиною та соусом-віскі, панк-бургер із брискетом і бургер із філе міньйон, а ще надзвичайно популярний серед постійних гостей закладу «Бургер від Баті», саме так на кухні називають Шефа. Тож фірмовий бургер від Шефа Punkraft своєю родзинкою має куряче стегно су-від, а ще в ньому соуси блю та вітелло, а ще цибулевий попкорн, а ще… Краще дегустувати, одним словом!

Але ж дегустувати — це досить простий шлях до гастрономічної насолоди. Інша справа — приготувати бургер, увібравши всі-всі поради професійного кухара та віртуоза кулінарних процесів Романа Руденка. Не проґавте можливість попрацювати на професійній кухні з Романом, що серед іншого є членом Асоціації шеф-кухарів України та номінантом кількох кулінарних премій.

Вже у вівторок, 28 вересня, Шеф Punkraft буде готовий поділитися професійними лайфхаками і запрошує небагато, десь 5-6 щасливчиків на кухню закладу. Разом із Романом ви приготуєте бургери, а після продегустуєте їх. Компанію фірмовій страві на столі складуть крафтові джерки та келих відповідного до страв пива. А на фудпейрингу в Punkraft знаються!

Тривалість заходу — 1,5 години.
Початок — о 19:00, 28 вересня.
Вартість участі — 450 гривень.


Покваптеся долучитися до цієї події — резервуйте собі місце, щоб зануритися в гастрономічну феєрію.

вул. Ігорівська, 14А
+38 (050) 4240024

Oktoberfest у Києві — де випити крафту, як не в Punkraft

Легендарний Oktoberfest родом із Мюнхена вже незабаром нестиметься повсюди, ми так за ним скучили… Адже минулоріч заходи переважно скасовувалися.

У 2021 ж Октоберфесту бути, і у флагманському барі крафтового пива Punkraft зокрема!

Флагманом крафту в столиці Punkraft називається не дарма. Тут 24 крани розливного пива, дві третини з яких відводиться під локального виробника, а третина — під краще з кращого імпорту. Варто лише придивитися до холодильних камер у барі, і ви залишитеся враженими розмаїттям сортів у пляшках і банках — понад 180, і вони постійно оновлюються. Ротація стосується і кранів: щотижня по четвергах ставлять новеньке.

Oktoberfest у Punkraft розпочинається 18 вересня. Це буде непересічний захід, себто не просто свято пива, елів, лагерів і всіляких стаутів. Так, по сортах вам тут підкажуть і розкажуть, але основна фішка закладу в тому, що пива стільки, що за один вечір ви можете потішити себе фруктовим або томатним гозе, ледь втримати стріху від поєднання хмелю зі смаком лакриці чи ароматом ванілі, а як наважитеся, то розділіть із друзями одну пляшку пива на всіх, втім якогось визначного — досить дорогого, імпортного, ексклюзивного. Punkraft — це заклад, куди приходять за враженнями, де пиво смакують і дегустують, а ще поєднують із фантастичними стравами від Шефа закладу Романа Руденко.

Чим планують вразити гостей Oktoberfest у Punkraft? Оскільки свято походить із Мюнхена, то родзинкою меню від Шефа Руденко стають мюнхенські ковбаски. Куряче м’ясо в їх основі заграє особливими барвами — спеції та майстерність кухаря мають значення. Так само важливо, що стане фоном, гарніром до страви. Звісно ж, це тушкована капуста! За авторським рецептом Романа Руденко. Переповідати смак не має сенсу — варто завітати і скуштувати.

Мюнхенські ковбаски з капустою за фірмовим рецептом Шефа в ексклюзивній подачі опиняються на вашому столі за 20 хвилин з моменту замовлення. Вага — 300 грам. Вартість — 185 гривень.

Крім того, заклад славиться меню згідно найліпших традицій барної культури. Шеф старанно працює над тим, щоби гості щоразу відкривали для себе нові смаки, зокрема, й згідно всіх правил фудпейрингу, надзвичайного поєднання страв із напоями. Бургери, тако, стейки, розмаїття холодних і гарячих закусок, що так просто їсти безпосередньо руками. Мінімум виделок, just finger food, тому що це історія про свободу, невимушеність і руйнування стереотипів.

Welcome to Punkraft!
Oktoberfest тут стартує 18 вересня і триватиме до 5 жовтня.

вул. Ігорівська, 14А
+38 (050) 4240024

Отримайте знижку в «Сажі» у свій День народження!

Запрошуємо вас відсвяткувати День народження в ресторації «Сажа»! Тим паче, що іменинник отримує від нас приємний подарунок — знижку -10 % на меню кухні.

Обирайте самі, як святкувати: шумною компанією у вишуканій банкетній залі, у колі найближчих на терасі чи удвох із коханою людиною в затишній альтанці. В будь-якому разі ми зробимо цей особливий день незабутнім. Спокійна заміська атмосфера, якісне обслуговування та смачна їжа за вигідних умов — ідеальне доповнення до будь-якого свята.

Завдяки меню ресторації «Сажа» іменинник втілить усі свої смакові забаганки: тут і широкий вибір запашного м’яса, і фірмові страви щойно з печі, і неперевершені десерти, яких можна собі дозволити в цей день досхочу. Святковий настрій вдало доповнять авторські коктейлі — обіцяємо, наш бармен підбере для вас найоригінальніші.

Чекаємо саме на вас!

«Сажа» — ресторація на вугіллі.
(097)012–32–43
с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Петропавлівська, 16
https://sazharest.com.ua/

Захват кранів поляками Hopito: вперше в Україні, ексклюзивно в Punkraft!

Подія, повз яку не зможе пройти жоден справжній поціновувач крафтового пива. Адже це справжній інформаційно-смаковий вибух: Tap Takeover + Meet the Brewers!

Розказуємо, що до чого.

Головний герой заходу — польська крафтова броварня Hopito. Вони особисто завітають до флагманського бару Punkraft і виставлять на крани аж 8 ексклюзивних крафтових смаків. І вони ж особисто розливатимуть свої варки для гостей та відповідатимуть на всілякі ваші питання — більш цікавого годі й уявляти!

Але цікавіше є куди, бо 3 з 8 смаків — це колаби Hopito з трьома харківськими крафтярами:

• Ten Men;
• Zen;
• BeerFreak.

Українські броварі так само завітають до бару. І так само вони відкриті до спілкування.

Відбудеться захід 26 серпня, початок — о 19:00.
Столик краще зарезервувати завчасно, бо очікується велелюдна вечірка.

Пий і спілкуйся з авторами крафту — душевне та смачне дозвілля в Punkraft як завжди гарантоване.

Адреса закладу: вул. Ігорівська, 14А.
Час роботи: з 14:00 до 01:00.

Для замовлення:
@PunkraftBot
+38 (050) 4240024

День прапора і День незалежності 2021. Святкуй крафтово — святкуй у Punkraft!

За тиждень українці святкуватимуть ювілейну дату: 30 років із дня проголошення незалежності України. На додачу до офіційної частини святкувань у киян та гостей столиці буде чудова нагода розважитися та здобути надзвичайні емоції, завітавши до флагманського бару крафтового пива Punkraft!

Вікенд, що насувається, вражає грандіозністю, адже це буде чотири вихідні, тож справедливо припустити, що розслабитися і повеселитися у ці дні вам захочеться ;) І саме з таким настроєм варто зазирнути до Punkraft, у Києві на Подолі.

І в понеділок, і у вівторок усіх гостей тут частуватимуть українським крафтовим пивом і загадковим amuse-bouche від Шефа закладу. Правда ж, це приємний подарунок від бару кожному, хто опинившись на Подолі, вирішить зазирнути на тиху вуличку, у потаємний дворик серед старих будівель?

Отже, додавайте до своїх планів.

23 серпня, у День прапора України
24 серпня, у День незалежності України
З 14:00 до 01:00

У барі Punkraft за адресою вул. Ігорівська, 14А пригощають манговим IPA, з любов’ю звареним амбіційною київською броварнею Дідько. На додачу до келиха пива 0,25 л кожен гість отримує лаконічну, втім вишукану закуску в стилі amuse-bouche.

Таким буде яскравий початок фінального літнього тижня 2021!

Пийте, їжте, святкуйте! І неодмінно разом із Punkraft.

Punkraft
вул. Ігорівська, 14А

Для замовлення:
@PunkraftBot
+38 (050) 4240024

Запрошуємо до «Диканьки» святкувати весілля влітку!

Весілля в українському стилі — це свято ніколи не втратить актуальності. І завжди найкращим місцем для його проведення в Києві буде ресторанний комплекс «Диканька»!

Визначні банкети з нагоди об’єднання двох люблячих сердець — наш профіль. А якщо концепція вашого свята передбачає ще й застілля в українському стилі, ви неодмінно маєте зазирнути до нас на затишні локації, щоб зрозуміти, що кращого ресторану для свята не знайти ;)

Причина №1. Затишний екстер’єр, колоритні зали

Запрошуємо до будь-якого з вподобаних вами яскравих залів «Диканьки». З огляду на власний смак та кількість запрошених ви можете обрати велику терасу на 50 гостей в оточенні пишного лісу або стильний і дуже камерний VIP зал лише на 14 осіб! А може, вам до вподоби стане чепурний зал «Єкатерининський»? А може, атмосферна «Корчма» чи ніби осяяний зоряною ніччю зал «Диканька»…

Так чи інакше, але кожний із залів та просторе «Бунгало» у затінку дерев стане грандіозною локацією для особливого свята, що ви запланували.

Причина №2. Віртуозна й така рідна кухня

Коли влаштовуєте застілля для гостей різного віку і почасти різних смаків, то і друзям, і родичам можна догодити таким меню, що буде водночас знайомим і майстерно представленим. Страви української кухні — млинці і вареники, голубці й бендерики, м’ясо, риба й овочі з мангалу, сальце й білі грибочки — мова про такий стіл, що смакуватиме кожному, але і вразить гармонією смаків та привабливістю подачі.

Українська кухня якнайкраще підходить для цього: в меню «Диканьки» варенички, такі пухкі, як стрибали до рота гоголівському Пацюку, і шашлик, що буде до смаку найзавзятішому гурману.

Причина №3. Професійний підхід до організації свята

Нам відомо і цілком зрозуміло, що ви звертаєтеся до ресторану з особливої нагоди, і жодна дрібниця не мусить затьмарити свято. Адміністратор залу з максимальною увагою ставиться до побажань гостей, порадить найкращу локацію, виходячи з ваших запитів. За потреби ми допоможемо з контактами флористів і декораторів, втім кожному залу вже притаманна своя атмосфера і часто вона сповна відповідає очікуванням гостей.

Щиро запрошуємо вас до ресторанного комплексу «Диканька» у зручний для вас час, щоб озирнутися навколо, впізнати місце для святкування вашої мрії та відзначити її вже цього літа!

Ресторан «Диканька»
вул. Малишко, 4А
(067) 434-05-02
www.dykanka.com.ua

Влаштовуйте BBQ де завгодно, а за м’ясо потурбується Goodman!

Маємо спекотну літню пропозицію для поціновувачів добірного м’яса від Goodman. Оскільки наразі триває сезон дружніх посиденьок у вогнищ або гучних вечірок за грилем, то прагнемо дещо полегшити вашу підготовку до таких подій.

Замовляйте в стейк-хаузі Goodman добірне й досконало підготовлене м’ясо, а приготуєте його власноруч — залишиться тільки відправити заготовки на вогонь!

Пропозиція реалізується у форматі take away: замовляйте вподобані позиції за номером телефону і забирайте їх у зручний для вас час!

Друзі поруч, а на вогні дозріває ретельно підготовлене м’ясо від Goodman — ось гарний настрій і забезпечено!

Стейк-хаус GOODMAN
Київ, вул. Жилянська, 75
(044) 596 00 00
goodman.com.ua/

-20% на бізнес-ланч у ресторації «Сажа»

Зголодніли? Ресторація «Сажа» запрошує всіх поціновувачів потішити себе смачним та ситним обідом! Тим паче, що смакувати страви від нашого Шефа не тільки приємно, але й ду-у-уже вигідно: з понеділка по п’ятницю у період з 12:00 до 15:00 у закладі діє знижка 20% на всі кулінарні позиції.

Легкі закуски та хрумкі салати – мастхев для літнього сезону: неперевершені страви миттєво розпалять апетит та налаштують на незабутній відпочинок. Витончені брускети з пармою та грушею чи класичний «Цезар»? Неважливо, який варіант ви оберете сьогодні: ми гарантуємо, що в будь-якому випадку ви залишитеся задоволені!

Поціновувачі ж традиційних смаколиків точно не зможуть пройти повз наші гарячі позиції: запашні страви, приготовлені на грилі або запечені у деревній печі, назавжди підкорять кожне серденько, подарувавши найяскравіші гастрономічні враження. Ідеально просмажений шашлик, запашний гуляш, ароматна молода картопелька із зеленню – перед такими смаколиками просто неможливо встояти!

Пориньте у солодкий світ задоволення, завершивши вашу трапезу смаковитим десертом: бізе «Павлової» зі свіжими ягодами, фаворит багатьох гурманів – ніжний «Наполеон», яблучний штрудель із кулькою морозива або традиційний чізкейк за краківським рецептом стане останнім штрихом вашого ідеального обіду.

Зробіть невелику паузу в нескінченному потоці щоденних страв та заїжджайте за адресою: с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Петропавлівська, 16, на найсмачніший бізнес-ланч!

«Сажа» – ресторація на вугіллі.
(097)012-32-43
https://sazharest.com.ua/

Дарим именинникам скидку 30%!

Устрой себе крутой праздник в GOGOL PUB — резервируй столик для компании, заказывай «башни пива» и яркие закуски, включая блюда с мангала, и все это со скидкой 30%.

В разгар теплой поры, когда первое, что приходит на ум имениннику, это собрать друзей на пикник, мы предлагаем тебе выделиться и закатить пивную вечеринку. И GOGOL PUB, на кранах которого фирменное пиво на любой вкус, станет отличным вариантом.

Светлое, темное или нефильтрованное пиво Gogol, а еще Guinness, Warsteiner и Grimbergen на разлив. Какую закуску ты бы выбрал под пенное?

Во-первых, в GOGOL PUB отличный выбор мяса. На гриле вам приготовят стейк или шашлык, а на большую компанию имеются ассорти из колбасок, куриный микс и даже рулька по чешскому рецепту.

Во-вторых, под правильное пиво и закуски должны быть правильными. В GOGOL PUB так и есть. И снова-таки, на любой вкус. Сырная и мясная тарелки, гренки, крылья, гриссини и брускетты, а еще мастерски приготовленные свиные ушки — что больше по вкусу вашей компании?

А по вкусу ведь могут быть не только закуски, но и сытные основные блюда, и авторские освежающие салаты, и изобильные горячие сковородки. Меню кухни в GOGOL PUB поражает разнообразием, но что объединяет все блюда, так это кулинарные таланты поваров и постоянное совершенствование ими навыков. А если на меню бара и кухни в GOGOL еще и скидка 30% действует, то разве можно себе отказать в грандиозном праздновании? Просторные залы паба и летняя площадка в окружении зелени к вашим услугам!

*Специальное предложение действует непосредственно в день рождения гостя. Скидка 30% предоставляется при наличии паспорта и не суммируется с другими акционными предложениями заведения.

GOGOL PUB
ул. Малышко, 4А
+38 (067) 384-17-19
gogolpub.com.ua