Спробуйте незрівнянні страви з мангал меню в ресторації «Сажа»!

Зголодніли? Неперевершені шедеври, майстерно приготовлені на грилі нашим Шефом, уже чекають на вас у ресторації «Сажа»!

Ніжні шматочки лосося, що ввібрали в себе запашний аромат деревного вугілля, потішать усіх гурманів вишуканим, делікатним смаком; соковите каре ягняти миттю втамує голод і подарує особливу, ні з чим не зрівнянну насолоду, а легендарний люля-кебаб або шашлик із хрумкою скоринкою приємно наситять та гарантовано прийдуться до душі навіть найвибагливішим поціновувачам! Не зволікайте: скоріше обирайте улюблені страви та влаштуйте собі найкращу вечерю у вашому житті!

Насолоджуйтесь запашними делікатесами безпечно: забирайте смаколики самостійно з ресторану, та отримайте знижку 20% на всі кулінарні позиції! Страви також можна замовити в мобільному додатку «Glovo».

«Сажа» ресторація на вугіллі.
(097)012-32-43
с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Петропавлівська, 16
https://sazharest.com.ua/

Як правильно обрати залу для урочистої події?

Від банкетної зали залежить не тільки масштабність вечірки, але й загальна атмосфера свята. Щоб ваша урочистість пройшла на висоті, необхідно завчасно попіклуватися про вибір найбільш оптимального приміщення. У ресторані CHOICE ми пропонуємо банкетні зали для будь-якого формату відпочинку, щоб кожне свято залишило по собі тільки позитивні емоції.

Для грандіозних банкетів

«Велика зала» – ідеальне рішення для гучних компаній та святкування найважливіших подій! Найбільш просторе й світле приміщення ресторану CHOICE з легкістю вміщує до 100 гостей та найкраще підходить для масштабних вечірок: розкішні весілля, ділові конференції, випускні церемонії та інші урочистості гарантовано пройдуть за найвищими стандартами та подарують море яскравих вражень!

Для фешенебельних вечірок

Стильна й сучасна «Банкетна зала», що вміщує в себе до 25 гостей – найкраще місце для проведення найзапальніших вечірок! Вишукана атмосфера, неперевершена фотозона й сучасна музична апаратура роблять приміщення універсальним простором для святкування урочистих подій будь-якого формату.

Для вишуканих фуршетів

Елегантна «VIP зала», розрахована на компанії до 20 персон – відмінний варіант для організації невеликих фуршетів та задушевних сімейних зустрічей. Поєднання витонченого мармуру й ніжно-блакитних відтінків в інтер’єрі навіює приємні спогади про морське узбережжя, створюючи легкий та невимушений настрій. Келих шампанського, улюблені інструментальні композиції та розкішна атмосфера – що може бути краще?

Обирайте залу в залежності від кількості гостей і формату вашого свята, та влаштуйте найкращу вечірку у вашому житті! Дізнатися деталі в адміністратора ресторану та замовити організацію банкету можна за телефоном: 067 650 45 55

Ресторан CHOICE
вул. Братиславська, 52
https://thechoice.kiev.ua/uk

Проведіть незабутній банкет в ресторації «Сажа»!

Шукаєте, де організувати особливе свято? Маємо для вас чудову пропозицію! Бронюйте банкетний простір у ресторації «Сажа» та проведіть найкраще торжество у вашому житті! А для всіх іменинників у нас діє постійна знижка: 10% на весь чек!

Міцні авторські коктейлі, запашні шедеври, майтерно приготовлені на грилі, й традиційні страви української, європейської та польської кухонь гарантовано потішать кожного поціновувача й подарують незрівнянне гастрономічне задоволення. Від улюбленої класики до ексклюзивних позицій: в нашому меню ви знайдете безліч фірмових смаколиків, а також справжній польський журек, фляки та гич.

В залежності від формату вашого свята ми запропонуємо найрізноманітніші варіанти приміщень. Простора основна зала, що вміщує в себе до 150 гостей, відмінно підійде для проведення грандіозних весіль та масштабних ювілеїв. Запальні танці, улюблені інструментальні сети та вишукана атмосфера гарантовано подарують найяскравіші спогади та фантастичний настрій!

Вуличні альтанки, розраховані на компанії від 6 осіб, стануть ідеальним місцем для святкування у теплу пору року. Мальовничі ландшафти, свіже повітря та звабливий аромат страв, тільки-но знятих з вогню – що може бути краще?

А якщо ви бажаєте влаштувати свято в більш затишному, «сімейному» форматі – будиночок із каміном місткістю до 25 персон стане найкращим рішенням. Задушевна атмосфера, легке потріскування вогню та найближчі люди поруч подарують незабутній відпочинок та найтепліші спогади. А поки дорослі насолоджуються спілкуванням, малюки можуть весело побавитись у дитячій зоні, а в теплу пору року – пограти на майданчику та пострибати на батутах.

Затишна й по-домашньому тепла атмосфера, неперевершені делікатеси та першокласний сервіс: бронюйте банкетну залу в ресторації «Сажа» та подаруйте собі та близьким по-справжньому незабутнє, яскраве свято!

«Сажа» ресторація на вугіллі.
(097)012-32-43
с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Петропавлівська, 16
https://sazharest.com.ua/

Пісне меню в ресторані «Диканька»

Великий піст для православних українців споконвіку був центральною подією релігійного змісту. Очистити думки, зміцнити дух, спокутати гріхи — ви можете наповнювати власне постування будь-якими сенсами, але в будь-якому випадку запрошуємо до нашого ресторану!

Затишок і спокій, скромні та водночас смачні страви, сповнена національного колориту атмосфера — «Диканька» має що запропонувати вам.

Родзинками пісного меню цього року наш Шеф визначає:

• суп-пюре з гарбуза на кокосовому молоці;
• брускети з авокадо та томатами;
• пана-коту ягідну на кокосовому молоці.

Крім того, пісні страви традиційно присутні і в звичайному меню ресторану. Смажена картопля з грибами, печені на мангалі овочі, рис з овочами — кожен знайде щось до смаку.

Чекаємо в гості!

Ресторан «Диканька»
вул. Малишка, 4А
(044) 573-35-23
(067) 434-05-02
www.dykanka.com.ua/

Замовляєте м’ясо — пригощаємо наливкою!

Б’ємося об заклад, що кожного разу, як у березні за вікном ви споглядаєте сонечко, виникає думка про барбекю. Але погода вельми оманлива, тож довго на свіжому повітрі не всидиш.

Зазирніть у «Диканьку» — матимете чудову альтернативу пікніку на природі.

Наша спеціальна пропозиція якраз для тих, хто скучив за підсмаженим, соковитим, запашним м’ясцем з димком — таке ж не відтвориш на домашній кухні! Даруємо пляшку наливки нашого власного виробництва до таких м’ясних страв на компанію:
• «Ковбасний пир», до якого входять дванадцять неперевершених хрумких ковбасок на різний смак;
• «Крилатий мікс», майже кіло апетитної курятини, включаючи курячі нагетси та кілька різновидів крилець;
• «Асорті з шашликів», де у компанії ароматних соусів представлено телятину, свинину, курятину та люля-кебаб;
• «Рулька по-чеськи з капустою», маринована в пиві, ніжна всередині та зі скоринкою зовні.

Що за наливку подадуть вам до столу, обираєте самі. Подарунок від закладу вражає розмаїттям смаків: хріновуха чи вишнівка, на клюкві чи на сливі, обліпихівка чи зубрівка, на калгані чи на ялівці.

Тож завітайте скоріше до затишних і колоритних залів нашого ресторанного комплексу, і обов’язково веселою компанією! Інакше цю здоровенну тарелю м’яса не подужати ;)

Резервуйте столик і переконайтесь особисто, що існує незрівнянна альтернатива шашлику на свіжому березневому повітрі!

Ресторан «Диканька»
вул. Малишка, 4А
(044) 573-35-23
(067) 434-05-02
www.dykanka.com.ua/

Справляйте весілля у ресторані «Диканька»!

Отже, позаду лишився високосний і вельми оригінальний 2020 рік. То чи не відзначити дещо грандіозне вже у новому, 2021 році? Дещо таке феєричне та вражаюче, як весілля в українському стилі!

Запрошуємо закоханих навідатися до наших затишних і колоритних банкетних залів, щоб на власні очі уявити, наскільки вдалим може видатися свято вашої любові на цій локації.

До вашої уваги п’ять неймовірних залів – оригінальних та самобутніх, з чудовим інтер’єром та усім необхідним для веселого святкування у форматі чи то банкету, чи то фуршету:

• душевний та навдивовиж затишний зал «Диканька» — його «родзинкою» є особливе оздоблення стелі, що реалістично імітує зоряну ніч — зал вміщує 120 гостей;
• чарівний, ніби створений для українського свята зал «Корчма» — вміщує до 40 людей, тож є чудовим варіантом для весілля в камерній атмосфері;
• розкішний та по-царськи оздоблений зал «Єкатерининський» — його особливість у світлому, вишуканому інтер’єрі, що ніби занурює в часи Катерини Великої з повісті Гоголя — вміщує 65 осіб;
• стильний та модерний VIP зал — розрахований максимум на 14 осіб, втім просто ідеальний для душевних посиденьок у вузькому колі родини та найближчих друзів;
• просторе«Бунгало» в оточенні зелені — велика тераса посеред змішаного лісочку, що працює в теплу пору року, тож якщо плануєте весілля з весни по осінь, це для вас ідеальний варіант поруч із галявиною, де можна влаштувати виїзну церемонію. «Бунгало» вміщує до 50 гостей.

Завітайте до ресторанного комплексу «Диканька» вже найближчим часом, якщо плануєте весілля в «гарячий» сезон із квітня по вересень. Затишні зали дуже швидко резервуються на зручні й популярні дати, зокрема, у вихідні дні. Тож не зволікайте!

І чи треба вам нагадувати, що обравши наш заклад, окрім ідеальної локації, ви отримаєте чудовий сервіс, доброзичливе обслуговування і неперевершені страви української та європейської кухонь, що вразять навіть найприскіпливіших гостей!

Домовитися про зустріч із адміністратором ресторану можна за телефонами: +38 (067) 434-05-02 та +38 (044) 573-35-23.

Ознайомитися з меню та схемами залів запрошуємо на сайті: https://dykanka.com.ua/.

Ресторан «Диканька»
вул. Малишко, 4А

«Башня пива» в подарок: новая акция от GOGOL-PUB!

Дружище, что мы для тебя придумали!..

Пока длилось январское затишье во всех ресторанах и пабах, твой старый-добрый GOGOL-PUB времени зря не терял. Ловите новое специальное предложение для гостей, которые знают толк в хорошем отдыхе.

А для хорошего отдыха что нужно?

• Веселая компания.
• Увеселительные напитки.

Бинго! Акция тут как тут — резервируй стол в нашем пабе на 6 человек и мы тут же сопроводим его трехлитровой «башней пива». Получается по 0,5 л на брата! Фирменного, свежайшего, твоего любимого сорта — согласись, ведь это неплохой старт для многообещающего вечера.

Специальное предложение актуально с 1 февраля по 1 апреля.
Как думаешь, сколько раз за это время ты успеешь им воспользоваться? ;)

Для резерва обращайся по телефону: (067) 384-17-19.

GOGOL PUB
ул. Малышко, 4А
(067) 384-17-19
gogolpub.com.ua

До весілля вашої мрії – лише один дзвінок!

Плануєте весілля? Доручіть організацію вашого свята CHOICE та насолоджуйтесь неперевершеною вечіркою без зайвих клопотів! Від грандіозного фуршету до затишної сімейної вечері: ми реалізуємо будь-які ідеї та побажання, щоб зробити найважливіший день у вашому житті по-справжньому феєричним та незабутнім!

У нас є все для того, щоб ваше весілля пройшло на висоті: кілька залів на вибір, першокласний сервіс, професійне музичне й світлове обладнання та велика сцена з проектором для трансляції вашої Love story — все це подарує розкішний відпочинок і море яскравих емоцій.

Фірмові банкетні страви гарантовано потішать кожного поціновувача досконалим поєднанням смаків та ароматів: витончені закуски, «димне» хоспер меню, свіжі салати та соковиті стейки з хрумкою скоринкою ідеально доповнять вашу вечірку та подарують справжню кулінарну насолоду!

Окрім цього, ми пропонуємо:

• послуги з пошуку та підбору професійного ведучого, фотографа, відеооператора, музикантів, артистів та DJ;
• розробку індивідуального сценарію вашого свята;
• налаштування всього необхідного музичного й світлового обладнання;

Дізнатися деталі в адміністратора ресторану та замовити організацію свята можна за телефоном: 067 650 45 55

Ресторан CHOICE
вул. Братиславська, 52
https://thechoice.kiev.ua/uk

Приборкуємо норовливий перець чилі!

Час додати життю трохи гостреньких ноток! Головний герой багатьох страв східної кухні, незамінний помічник під час схуднення й пікантний фаворит багатьох гурманів: сьогодні розповімо вам про те, як легко впоратися з норовливим гострим перцем, та як «чілити», коли готуєш чилі!

Найважливіший етап – правильна підготовка!

Озбройтеся рукавичками, щоб не обпекти ніжну шкіру рук і запобігти потраплянню гострого соку до мікроран. Після цього ретельно промийте овоч під теплою водою і покладіть його на чисту поверхню. Можна приступати до нарізання!

А як нарізати?

Щоб спритно й майстерно подолати чилі, пам’ятайте про просту інструкцію від нашого Шефа: хапаємо – нарізаємо – кісточки виймаємо. А тепер детальніше:

• візьміть найменший та найгостріший ніж, і починайте роботу: притримуючи однією рукою стебло, розріжте перець уздовж;
• лезом ножа приберіть найпекельніші ділянки чилі: кісточки й маленькі перегородки всередині овочу;
• наріжте перець найзручнішими для приготування шматочками та перемістіть їх в окрему ємність;
• зніміть рукавички й видихайте: ви впорались!

WARNING: ретельно вимийте руки з милом після завершення усіх приготувань, і ні в якому разі не торкайтеся очей та слизових протягом наступної години!

Секрети для справжніх профі.

Але це ще не все! Ловіть наші су-у-у-упер круті чилі-лайфхаки, що піднімуть рівень ваших кулінарних скілів просто до небес:

• формула ідеальних пропорцій: пам’ятайте про те, що один свіжий перець чилі дорівнює одній чайній ложці молотого;
• жорстка шкірка? Позбавтеся від неї легко та швидко, обсмаживши овоч на сухій пательні;
• збийте перець у блендері протягом декількох хвилин і насолоджуйтесь ідеально однорідною чилі пастою.

І наостанок – зберігання.

Щоб ваш перчик залишався свіжим якнайдовше, покладіть його в поліетиленовий пакет та перемістіть у темне й прохолодне місце, або ж у холодильник.

Наші вітання! Ви пройшли шлях «гострого» кулінарного посвячення і готові перемагати навіть найпекельніші сорти норовливого чилі! Хапайте фартух і починайте готувати!

Замовити найсмачніші пікантні бокси з чилі можна на сайті: https://cookingbox.com.ua/

CookingBox
Доставка боксов с ингредиентами для приготовления ресторанных блюд дома.
https://cookingbox.com.ua/

Зустрічаємо січень разом із хрумким болгарським перцем!

Час освіжитися! Хр-р-румкий, апетитний та суперсоковитий болгарський перець стане ідеальним доповненням майже до будь-якої страви та нагадає про сонячне літо! Щоб приготувати улюблений овоч легко та швидко, пропонуємо вам скористатися крутими лайфхаками від нашого Шефа!

Перш за все – правильний вибір!

Хлопчик чи дівчинка? В залежності від того, яку страву ви хочете приготувати, вам необхідно обрати «рід» перцю. Зробити це дуже просто: переверніть овоч і зверніть увагу на кількість його секторів. Якщо їх чотири – то це «дівчинка»: на смак такий перець більш солодкий та м’який, тому його краще їсти в свіжому вигляді, наприклад додати до салату. «Хлопчик» має лише три сектори й завдяки своїм особливим кислуватим ноткам найкраще підходить для термічної обробки.

При виборі перцю також зверніть увагу на його вагу: чим важчий та твердіший овоч, тим він соковитіший. Тільки тс-с-с!

Крок 2 – вміле очищення.

Щоб легко та спритно впоратися з перцем, дотримуйтесь нашої простої інструкції: спочатку зріжте його верхівку й дно. Після цього, поставте овоч на торець і розріжте його уздовж. Приберіть ножем серцевину, а отриману пластину наріжте зручними для приготування шматочками. Voila!

І наостанок – правильне зберігання.

Щоб ваш перець не зіпсувався вже через кілька днів, покладіть його в паперовий пакет та залиште в холодильнику. При низькій температурі овоч буде залишатися свіжим й соковитим протягом кількох тижнів.

Готуйте «на ізі» та опановуйте захоплююче мистецтво кулінарії разом із CookingBox! Замовити найсмачніші бокси з улюбленим овочем у головних ролях можна на сайті: https://cookingbox.com.ua/

CookingBox — доставка боксов с ингредиентами для приготовления ресторанных блюд дома.
https://cookingbox.com.ua/