Гранд-стейки Goodman: задоволення може бути більше

Щосереди в Goodman стейки шортлойн, ті-бон, портерхаус і томагавк зі знижкою 50%. Якщо вже спробували класичні рібай, Нью-Йорк і філе-міньйон, саме час переходити до відрубів посерйозніше. Замовляйте гранд-стейки — великі, ароматні та ситні. Їх не випадково називають «гранд». Кожен стейк важить 500-800 грам, а томагавк часом і більше кілограму. Схоже, що на вас чекає королівська вечеря!

Збирайтеся в Goodman, та перед тим не забудьте вислати комусь запрошення. Ви навряд чи впораєтеся з гранд-стейком самотужки. Запрошуйте коханих, друзів і всіх, кого треба переконати, що гранд-стейки — це реальне задоволення безкомпромісним смаком американської мармурової яловичини.

Але друзі й кохані не завжди мають схожі смаки. Хтось любить соковитий Нью-Йорк з відруба стріплойн, а інші — більш пісні та ніжні стейки. Що ж, це чудовий привід обрати один із гранд-стейків Goodman. Замовляйте ті-бон або портерхаус, бо вони поєднують одразу два види м’ясного задоволення.

Портерхаус і ті-бон — це два брати в родині стейків. Ті-бон отримують з передньої частини туши. Його т-подібна кістка розділяє тонкий край стріплойну, найбільш насичено м’ясний, та ніжну вирізку. Портерхаус, відповідно, готують із задньої частини. Цей стейк більш широкий, і частина тендітної вирізки в ньому більша. Гостям стейкхауса Goodman відомо, як отримати два в одному — і яскраво-м’ясний Нью-Йорк, і вершковий філе-міньйон — за один раз. Але ті-бон і портерхаус — це набагато більше, ніж просто поєднання двох видів мармурової яловичини. Головна таємниця полягає в кістці.

Експерти знають, що у гранд-стейках немає нічого зайвого, а кістка — це їх невід’ємна частина. М’ясо на кістці принципово відрізняється від звичайних стейків із філе. У процесі приготування кістка надає стейкам особливий горіхово-димний аромат.

Спробуйте томагавк, відруб якого продовжується довжелезною реберною кісткою, щоби самостійно дослідити, як змінився смак м’яса, порівняно зі звичайним рібаєм. Томагавк — це маніфест мужності. Такий стейк відрізняється інтенсивною мармуровістю та насиченим яловичим смаком. Кістка в ньому, як і у інших гранд-стейках, приховує в собі безліч ароматів, які тільки й чекають, коли вправний кухар розкриє їх багатогранність.

Але, на жаль, приготувати гранд-стейки вдома набагато складніше, ніж той самий рібай або Нью-Йорк. Кістка збагачує стейк різноманіттям присмаків, але під час приготування підступно заважає стейкам рівномірно прогрітися.

Заждіть з експериментами вдома й замовляйте гранд-стейки з преміальної яловичини у стейкхаусі, де приготуванням займаються професіонали. Під пильним оком досвідченого Шефа Goodman гранд-стейк, який ви замовите на вечерю, набуває захопливої глибини та виразності смаку.

Резервуйте стіл, замовляйте гранд-стейки та вечеряйте по-королівськи. І обов’язково приходьте в Goodman не самі.

Київ, вул. Жилянська, 75
(044) 596 00 00 // (044) 592 31 45
goodman.com.ua

5 причин повечеряти в Goodman

Всі переваги, які ви отримаєте під час візиту до американського стейкхауса в центрі Києва, не перерахувати. Але все ж, ми відокремлюємо 5 головних причин, які допоможуть остаточно переконатися, що стейки Goodman — це завжди гарне рішення для вечері.

1. Goodman — це стейки, якими їх знають і люблять в усьому світі. М’ясо, з якого готують стейки, отримане від провідних постачальників Сполучених штатів, Австралії та Нової Зеландії. Рецепти й технології, які використовують у ресторані, визнані професіоналами цієї галузі як найкращі. Це — перевірена роками класика. Завітайте у Goodman за стейками, які ототожнюють в собі відмінні смакові якості преміальної яловичини та досвід тих, хто робить їх по-справжньому досконалими.

2. Goodman — це щира та дружня атмосфера. З моменту відкриття у 2008 році Goodman із року в рік залишається лідером на ринку. Не останню роль в цьому відіграє виключна якість сервісу та вишукана кухня ресторану. Але перш за все, гості обирають Goodman тому, що це місце, де можна бути самими собою. Повечеряйте в Goodman хоча б раз, щоб відчути невимушеність і комфорт, які є невід’ємною частиною відпочинку кожного гостя легендарного стейкхауса.

3. Goodman — це звичні речі, які можуть здивувати. Стейки — це виняткове задоволення, але й інші страви Шеф-кухаря Goodman, знайомі та улюблені багатьма гостями, ладні приємно вразити навіть досвідчених гурманів. Заходьте в Goodman за поєднаннями смаків і ароматів, що переплітаються у щось нове та незабутнє.

4. Goodman — це те, що ми уявляємо, коли мова йде про стейкхаус. Затишок матеріалізувався в інтер’єрі закладу. Тут дерев’яні панелі, старі фотографії на стінах і грає старий-добрий джаз. У м’якому неяскравому світлі приємно зібратися разом із близькими та послабити напруження, забувши про турботи. Приєднуйтеся!

5. Goodman — це культ м’яса, вина і, безумовно, гостя. Стейки Goodman — преміальні, вина — п’янкі та вишукані. А культ гостя в Goodman — це основа гостинності. Тут знають, що потрібно відвідувачам: смачна їжа, гарне обслуговування та приємна атмосфера. Якщо вам потрібно саме це — ласкаво просимо в Goodman. Тут ви отримаєте все в найкращому вигляді.

Goodman — це хороші люди, що готують і подають стейки для хороших гостей, які їх люблять. До зустрічі в Goodman, якщо ви любите стейки або готові їх полюбити. Так само сильно, як це робимо ми!

Київ, вул. Жилянська, 75
(044) 596 00 00 // (044) 592 31 45

goodman.com.ua

Корпоратив в «Екатерининском»: Новый год по-королевски

Изящный интерьер, отдельный вход, комната для аперитивов, курительный балкон и удобная сцена — все это необходимо для проведения идеального корпоратива. И все это есть в банкетном зале «Екатерининский»!

Повара приготовят для вас изысканные блюда, официанты безупречно обслужат, а администраторы помогут украсить помещение, заказать музыкантов и ведущего. Ваши снимки с мероприятия будут потрясающими, потому что светлые тона зала – лучший фон для фото- и видеосъемки. Если вы однажды отметите праздник у нас, то определенно захотите вернуться еще!

Бронируйте зал для вашего мероприятия и отдыхайте в роскошной обстановке!

Банкетный зал «Екатерининский»
Киев, ул. Малышко, 4-а
(044) 573-35-23 // (044) 573-35-18
https://bit.ly/2D2YmqP

Новогодний корпоратив в ресторане «Диканька»: уютно, колоритно и по-украински!

В преддверии года Крысы без корпоратива точно не обойтись! Это отличный способ сплотить коллектив, порадоваться успехам друг друга, поделиться планами на будущее и хорошо отдохнуть! А ещё корпоратив может быть хорошей репетицией новогодней ночи! Как и всегда, отдыхать лучше всего в уютном ресторане «Диканька».

Помощь в организации мероприятия, непревзойденные блюда национальной кухни, отличная площадка для праздника — все это мы предлагаем нашим гостям! Хотите, чтобы ваш новогодний корпоратив прошёл безукоризненно? Тогда скорее бронируйте зал на нужную дату!

Ресторан «Диканька»
ул. Малышко, 4А
(044) 573-35-23
(067) 434-05-02
www.dykanka.com.ua/

Ваш лучший Новый год в «Диканьке»

Как Новый год встретишь, так его и проведёшь. Потому приходите в новогоднюю ночь к нам, в ресторан «Диканька» — чтобы год Крысы стал для вас сытным и счастливым!

Более уютным праздник и быть не может: в «Диканьке» вас ждут потрясающие блюда национальной кухни, украинский колорит и стол, богатый на горячительные напитки. А для того, чтобы подарить вам еще больше положительных эмоций, мы приготовили для вас специальное новогоднее меню.

31 декабря в 23:00 мы начнём прощаться с 2019 годом, поблагодарим его за счастливые моменты и будем веселиться с размахом! Хотите присоединиться? Тогда скорее бронируйте столик!

Ресторан «Диканька»
ул. Малышко, 4А
(044) 573-35-23
(067) 434-05-02
www.dykanka.com.ua/

Подарункові карти Goodman — ваш безпрограшний презент на свята

Подаруйте близькій людині враження. Це — єдине, що завжди доречно і що, на відміну від матеріальних подарунків, не припадатиме пилом у шафі.

Залишилося обрати спосіб, в який ваші близькі отримають позитивні емоції. Політ на повітряній кулі, поїздка верхи, курс гончарства — не помиліться з вибором подарунку. Ви краще за інших знаєте, що принесе найбільше задоволення і надовго залишиться в пам’яті. Але якщо відчуваєте сумніви, пам’ятайте, що вишукана вечеря — це те, чого багато хто бажає, але не часто може собі дозволити.

Придбайте подарункову карту в Goodman на 900, 1500 або 2000 гривень у подарунок для особливої людини. Подаруйте її колезі, який за купою роботи вже давно не розслаблявся в компанії стейка та склянки улюбленого віски. Батькам — на річницю весілля, коханим — просто за те, що вони в нас є.

Розповідаємо покроково, як правильно піднести такий подарунок. Запросіть близьких у Goodman. Після чергового шматочку ніжного, витриманого стейка хтось неодмінно зауважить, як добре було б прийти в Goodman знову. Тоді ви, як чарівник, вручите свій подарунок.

Попереду свята — Новий рік і Різдво. Не витрачайте час у торговельних центрах, даруйте справжню насолоду. Шукати не треба — вона ховається у преміальних стейках і вишуканому вині в затишних залах стейкхауса Goodman. Замовляйте подарункову карту й даруйте близьким можливість приєднатися до культу м’яса, вина та гостинності.

Київ, вул. Жилянська, 75
(044) 596 00 00 // (044) 592 31 45
goodman.com.ua

Все, що ви хотіли дізнатися про стейки Goodman

Час пролити трохи світла на гастрономічних героїв вечері в стейкхаусі Goodman. Кожен з офіціантів закладу презентує вам найкращі відруби м’яса на демонстраційному підносі. Для тих, хто ще не бачив цю презентацію наочно, пропонуємо мінігайд у світ преміальних стейків. Ця нотатка стане в пригоді й старим друзям стейкхауса Goodman, аби пам’ятати, за що ми цінуємо американську мармурову яловичину.

Для першого знайомства зі справжніми стейками замовляйте рібай. Цей стейк доречний за будь-яких обставин. Спробувавши рібай, ви зрозумієте, у чому полягає кардинальна відмінність преміальної яловичини від іншого м’яса. Найбільш мармуровий відруб і від цього найбільш соковитий, він потребує ретельної прожарки. Тож, якщо не любите м’ясо з кров’ю, рібай — це найкращий варіант.

Легендарний стейк Нью-Йорк вперше почали готувати у класичних американських стейкхаусах. Оточений мармуровим комірцем, відруб стріплойн, як іще називають цей стейк, отримують з поперекової частини бичка. Він приваблює поціновувачів своїм сильним м’ясним смаком і спокусливим ароматом. Коли не знаєте, що обрати — замовляйте стейк Нью-Йорк у прожарці medium rare. Час дізнатися, чим цей стейк підкорив весь світ.

Спробуйте також філе-міньйон — стейк, який без перебільшення тане у роті. Цей відруб є найбільш пісним і ніжним через те, що м’яз у основі вирізки не залучається в дію під час руху тварини. Замовивши філе-міньйон, ви отримаєте стейк з унікальним вершковим смаком і делікатною текстурою. Настільки, що правильно приготований філе-міньйон можна легко розрізати виделкою. Спробуйте цей пісний стейк або пригостіть ним кохану людину на знак своїх ніжних почуттів.

Але філе-міньйон — це досить маленька порція ніжного мармурового м’яса. Бажаєте більшого — обирайте шатобріан. Цей стейк, який вперше з’явився на кухні французького віконта, має виключно аристократичний смак та ідеально пасує до вишуканої вечері. Він відрізняється і грандіозним розміром, тому не їжте його наодинці. І майте на увазі, що цього величезного красеня з головної частини вирізки раніше готували лише з особливого приводу. Ваш візит у Goodman є саме таким. Приходьте, час куштувати шатобріан!

Наприкінці, ми мали б порадити вам найсмачніший стейк у Goodman. Але остаточне рішення залишиться за вами. Обирайте свій: найбільш соковитий, ароматний або ніжний відруб. Але спершу спробуйте їх всі, бо кожен стейк у Goodman заслуговує вашої особливої уваги.

Київ, вул. Жилянська, 75
(044) 596 00 00 // (044) 592 31 45
goodman.com.ua

Неоновый Новый год для твоего коллектива

Совсем скоро ты собьешься с ног в поисках подарков, будешь выбирать ёлку и скупишь все мандарины в городе. Но не забудь и о тех, с кем шел плечом к плечу весь год, решал рабочие задачи, ходил на обед, а вот устроить корпоратив все время забывал.

Время исправлять положение. Прямо сейчас заходи в рабочий чат и предупреждай коллег, что бронируешь VIP-зал в Lab by DK. Торжественно объяви, что единственной задачей на этот вечер будет достижение максимального расслабления.

Составляй план работ. Добавь в него авторские дринки, дымные удовольствия и столько вкусной еды, сколько было горящих дедлайнов и внеплановых заданий. Пока думаете, чем себя порадовать, ответ приходит сам собой. В Новый год — с обновленным меню Lab by DK. Рекомендуем попробовать наши новинки, приготовленные на воке, тепане и хоспере.

Заказывайте морепродукты, сочные стейки и шашлык. А пока наш Шеф делает погорячее на кухне, мы обеспечим голодный до впечатлений коллектив подходящими стартерами: спринг-роллы, креветки и чеддер-боллы скрасят минуты в ожидании основного блюда.

И не забудь, пожалуйста, про суши и бургеры. С авторским коктейлем в руке, пожелай коллегам, чтобы Новый год принес столько же удовольствия, сколько дарит фирменный суши-сет в Lab by DK. А теперь дружно представьте, как расправляетесь с рабочими траблами так же легко, как с бургерами в ресторане! А теперь — бокалы вверх и тост за то, чтобы будни в офисе было не менее приятными, чем вечеринки в нашем лаунже.

Неон сияет, Азия манит, а Новый год почти наступил. Не понимаем, почему ты с коллегами еще не у нас? Давай скорей исправим это. Выбирай Lab by DK для новогоднего корпоратива. Серые будни закончились, пора отдыхать!

Cаксаганского, 55
Reserve&Info: (073) 005-00-55
labbydk.com

Новые акции для гостей Lab by DK

Неоновый лаунж Lab by DK представляет обновленное меню. Воспользуйся акционными предложениями, чтобы поближе познакомиться с новинками ресторана. Цена — сказочная, но это не удивительно: в полумраке маленького Чайна-тауна на Саксаганского возможны и не такие чудеса!

Устав от классики, кальянщики Lab by DK дали свободу творчеству. В кальянной комнате, открытой для всех гостей нашего лаунжа, гуру дыма используют 300 разных вкусов табаков, создавая головокружительные миксы для самых дымных кальянов. Предлагаем оценить их мастерство, воспользовавшись особенным предложением — до конца ноября с 12:00 до 18:00 на кальяны действует скидка 40%.

Любимая акция гостей Lab by DK продолжает действовать: бургер-сет и кальян за 199 гривен каждый день с 12:00 до 16:00. А теперь, по той же цене — кальян с роллом Филадельфия лайт. Выбирай, что лучше сочетается с твоей хуккой!

Lab by DK с распростертыми объятиями встречает любителей поздних завтраков. Каждый день с 12:00 до 16:00 английский и норвежский завтраки, или авокадовый тост с креветкой — всего за 115 гривен для гостей нашего лаунжа.

А кто рано встает, тот заходит в Lab by DK уже на бизнес-ланч: по будням с 12:00 до 16:00 два блюда из обеденного меню обойдутся в 135 гривен. Удон со жгучим том-ямом, куриный бульон и бургер, мисо суп и роллы — выбирай сам подходящее комбо для обеда. С каждым блюдом в Lab by DK ты добавишь острых ощущений в рутину рабочего дня. И еще раз: все это счастье — всего за 135 гривен. Приходи обедать!

В Lab by DK рады именинникам. Для героя дня и его гостей — лучшие блюда от Шефа, пьянящие авторские коктейли на баре и главное — скидка 20% на весь заказ в течение 5 дней до и после Дня рождения. Бронируй VIP-зал, чтобы насладиться всеми преимуществами вечеринки в атмосфере релакса Lab by DK!

Хочешь узнать, что получается, когда неон, киберпанк и таинственная Азия сплетаются воедино? Всё это — как ингредиенты авторских дринков — никто не знал, как хорошо они подходят друг другу, пока бармен Lab by DK не смешал их вместе!

Приходи в неоновый Чайна-таун! Здесь выгодные предложения на всё, что ты любишь. Или полюбишь, как только попробуешь ;)

Cаксаганского, 55
Reserve&Info: (073) 005-00-55
labbydk.com

Новые бизнес-ланчи и поздние завтраки в Lab by DK

Даже если снова проспал, в Lab by DK ты не рискуешь остаться без любимых блюд на завтрак. Тех, кто любит поспать подольше, ждем на поздний завтрак ежедневно с 12:00 до 16:00. Никаких сомнений, продуктивный день — это тот, который начался с сытного позднего завтрака в любимом неоновом лаунже!

Уже завариваем крепкий китайский чай для пробуждения. А пока выбирай свой завтрак для чемпионов: нежнейший авокадовый тост с креветкой гриль, норвежский завтрак с лососем и яйцом пашот, или английский с глазуньей, пряной картошкой и колбасками из хоспера. Полная тарелка еды всего за 115 гривен: заказываем!

После такого обстоятельного бранча можно не есть хоть целый день! Но бизнес-обед в Lab by DK пропускать никак нельзя!

Во время бизнес-ланча заказывай два блюда за 135 гривен! Предложение действует по будням с 12:00 до 16:00, выдели полчаса и приходи подкрепиться, а лучше захвати с собой коллег. В обеденное меню попали пикантный том-ям, куриный бульон, классический и сырный мисо суп — чтобы согревать тебя этой холодной зимой. Не проходи мимо сочного бургера и роллов Филадельфия. Или продолжай углубляться в тонкости паназиатской кухни: по такому случаю на обед подаем удон с курицей и беби кукурузой, рисовую лапшу с овощами и салат с курицей тонкацу!

Мы предоставляем пространство для полета фантазии. Создавай сам идеальную пару для бизнес-обеда — любое сочетание из двух блюд ты получишь всего за 135 грн.

Хотим увидеть тебя в свете неоновых огней Lab by DK! Заходи на поздний завтрак и бизнес-обед. А вечером ждём с ароматной хуккой и авторскими дринками от Шеф-бармена!

Cаксаганского, 55
Reserve&Info: (073) 005-00-55
labbydk.com