Варто спробувати: кріплені вина зі знижкою 50%

Якщо ви раптом скучили за сонцем, з радістю відкоркуємо для вас дещо особливе. Зігріваймося хересом, мадерою та портвейном — солодкими кріпленими винами, які в Goodman вам запропонують за півціни.

Кожен з цих напоїв справді унікальний: за своєю історією, походженням, кольором і ароматом. Якщо ви ще не полюбили кріплені вина, зустрічаємося в Goodman. Час починати дегустацію вишуканих кріплених вин.

Спеціалітети значно відрізняються від столових вин, але разом з тим вони універсальні. Пийте їх на аперитив або діжестив, поєднуйте зі стравами чи десертами. Смакуйте маленькими ковтками, щоб розпробувати багату палітру смаку, любуйтеся кольором, вдихайте легкі аромати фруктів і шоколаду — що б ви не робили, келих лікерного вина принесе незрівнянну насолоду не тільки гурману.

Інакше й неможливо, бо в стейкхаус Goodman потрапляють лише відбірні вина від найкращих виробників. Ми впевнені в якості кожної пляшки, тому пропонуємо спробувати за нагоди кожен зі спеціалітетів та визначити, який стане вашим фаворитом.

Продегустуйте херес Valdespino Pedro Ximenez El Candado від одного з найстаріших виробників Іспанії. Радимо пити його в якості діжестіву, поєднувати з сирами або міцним чаєм — його багатогранний смак гідно замінить будь-який десерт.

Класичний португальський портвейн Fonseca Tawny Port 10-річної витримки теж стане відмінним завершенням вашої трапези. Кобінуйте його з одним із десертів Goodman, щоб зрозуміти, яке саме поєднання вам подобається. Але портвейн прекрасний і соло. Розгадувати складні півтони його смаку — незабутнє задоволення, яке ми радимо спробувати.

Останній, але далеко не менш особливий пункт програми — це п’янка мадера з однойменного португальського регіону. Але просимо, навіть якщо наша благородна мадера підкорить вас із першого ж ковтка, не пийте її швидко. На півдні не люблять поспішати, тому віддайте честь батьківщині мадери та насолоджуйтеся її смаком поволі.

Якщо ви ще не включили кріплені вина до списку своїх улюбленців, спробуйте їх тепер зі спеціальною знижкою 50% від стейкхауса Goodman. Чекаємо на вас, наші вибагливі гурмани, щоб пригостити мадерою, хересом або портвейном. До нових зустрічей в Goodman!



Київ, вул. Жилянська, 75
(044) 596 00 00 // (044) 592 31 45
goodman.com.ua

Король стейків шатобріан зі знижкою 30% в Goodman

Стейк шатобріан — це вершина високої кухні, яку й понині може опанувати не кожен кухар. Goodman допоможе побувати на піку кулінарних вражень і щочетверга дарує знижку 30% на ці великі стейки.

У 19 столітті рецепт цього стейка створив особистий Шеф-кухар віконта Шатобріана. З того часу цей вишуканий стейк назавжди асоціюється з гастрономічною кухнею для аристократів. Щоб його приготувати, потрібна велика майстерність, тому далеко не кожен ресторан може запропонувати гостям цього красеня. Але якщо все зроблено правильно, гості назавжди полюблять і шатобріан, і кухню ресторану, де створили цей гастрономічний шедевр. Саме такі правильні стейки ми пропонуємо спробувати в Goodman.

Стейк шатобріан пісний, але ситний. Його готують з найтовстішої частини вирізки, яка не містить жиру та сполучної тканини. Така ніжна яловичина дає відчуття, що кожен шматок ніби тане у роті. Зберегти вершкову ніжність стейка допоможе слабкий рівень прожарки, тому замовляйте стейк «з кров’ю», щоби м’ясо не було пересушеним.

За вечерею зі стейком шатобріан ви відчуєте себе королями на бенкеті. Особливо приємно, що це відчуття ви зможете розділити з близькою людиною: кожен стейк важить майже півкілограма. До стейка пропонуємо замовити пляшку вишуканого вина, наприклад, м’який австралійський шираз.

Чекаємо вас щочетверга зі спеціальною знижкою на шатобріан.
До нових зустрічей в Goodman!

Київ, вул. Жилянська, 75
(044) 596 00 00 // (044) 592 31 45
goodman.com.ua

Гастротур в Киеве: традиционная украинская кухня в ресторане “Диканька”

Гастрономический туризм — новое популярное веяние среди любителей кулинарных находок. Цель этого движения — знакомство с культурой и традициями страны через призму национальной кухни. С помощью дегустации локальных блюд можно намного глубже прочувствовать уникальную идентичность каждого региона — обычаи, религию, темперамент, менталитет. Именно поэтому такой вид туризма набирает обороты среди любознательных гурманов.

Гастрономическая культура Украины невероятно самобытна и разнообразна. Ни одна страна не может похвастаться настолько долгой и интересной историей становления. Вареники с картошкой, голубцы, котлета “по-киевски”… а чего только стоит классический украинский борщ с пампушками и стопочка домашней горилки! Это легендарные блюда, без которых прочувствовать культуру Украины невозможно.

Ресторан национальной украинской кухни “Диканька” уже много лет радует каждого гостя теплым и радушным приемом. Как символ большой украинской души, солоха Рая встречает гостей стопочкой вкуснейшей домашней наливочки. Обширное меню заведения включает в себя все локальные блюда: мясные и рыбные, гарниры, закуски, салаты, супы, десерты и напитки. Можем вас заверить — остаться равнодушным к украинской гастрономической культуре, хотя бы однажды побывав в «Диканьке», просто невозможно!



Ресторан «Диканька»
ул. Малышко, 4А
(044) 296-86-53 // (044) 573-35-23 // (044) 573-35-18
dykanka.com.ua/
https://www.facebook.com/dikankakiev