Голосование

Как вы оцениваете свой профессиональный кулинарный уровень?





Острівець польської культури в Києві


17.12.2009

Великий двоповерховий зруб, дерев’яні альтанки, дитячий майданчик, зелена галявина – все це острівець Польщі в Україні.
Назву ресторан отримав завдяки польській казці «Білосніжка і сім гномів», в якій одного з гномів звуть Опалок. В «Опалковій хаті» велика увага приділяється саме дітям, для них спеціально розроблене дитяче меню і окрема програма знижок, влітку кожні вихідні проводять спеціальні лялькові вистави і конкурси.

А що ж щодо батьків? В той час, коли діти відпочивають, у Вас є можливість зануритися в атмосферу стародавнього польського застілля. Скуштувавши хоч одного разу страви старопольської кухні, Ви вже не зможете від них відмовитися - найсмачніші копчені ковбаси, журек «Опалковий», гуляш «Розбійничий» тощо.

 

Окрім того, для Вас, любі жінки, подарунок від шеф-кухаря ресторану - дієтичне меню, яке розроблено з дотриманням усіх вимог щодо корисної їжі. «Листковий салат», «Вишневий суп з фруктами і морозивом»

 

та багато інших низькокалорійних гастрономічних шедеврів тільки в першій польській ресторації! А люди, хворі на цукровий діабет, можуть не хвилюватися за своє здоров’я - для всіх страв в ресторані розраховані хлібні одиниці – своєрідна «мірна ложка» для вуглеводів.

Завітайте до ресторану «Опалкова хата» і Ви пізнаєте всі таємниці польської культури!

Замовлення столиків за тел.: (044) 466-88-06
Велика кільцева дорога,
с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Петропавлівська, 16.
www.opalkova.com.ua



За додатковою інформацією звертатися:
Тел: 8(098)839-40-24
e-mail: irina@teaser.in.ua
Володько Ірина



Поиск по ингредиентам
Мясо
Мясо
телятина
свинина
говядина
мясо кролика
баранина
ягненок
дичь
Птица и яйца
Птица и яйца
курица
гусь
утка
индюшка
дичь
яйцо
Рыба
Рыба
речная рыба
морская рыба
Морепродукты
Морепродукты
креветки
кальмары
устрицы
омар
мидии
осьминоги
морской гребешок
каракатица
икра
крабы
Молоко и молочные продукты
Молоко и молочные продукты
йогурт
кефир
сливки
сметана
молоко
сливочное масло
плавленый сырок
Сыры
Сыры
маскарпоне
моцарелла
фета
рикотта
филадельфия
творог
эдамер
гауда
чеддер
эмменталь
пармезан
грюйер
бри
камамбер
мюнстер
рокфор
горгонзола
сулугуни
сыр саганаки
кипрский овечий сыр холуми
брынза
адыгейский сыр
Мука
Мука
мука пшеничная 2-сорта
мука пшеничная высшего сорта
отруби пшеничные
рисовая мука
ржаная мука
кукурузная мука
Макаронные изделия
Макаронные изделия
вермишель
спагетти
фетуччине
лазанья
яичная лапша
диталини
рожки
зити
пенне
ригатони
каннелони
маникотти
цветные макароны
тортеллини
равиоли
рисовая лапша
домашняя лапша
Бобовые
Бобовые
горох
соя
чечевица
фасоль
кукуруза (маис)
бобы
Злаки и крупы
Злаки и крупы
перловая крупа (ячмень)
овес
гречневая купа
рис
пшено
Грибы
Грибы
шампиньоны
лесные грибы
грибы шиитаке
грибы муер
Овощи
Овощи
баклажаны
кабачки (цукини)
томаты
капуста
картофель
лук
спаржа
свекла
морковь
огурцы
редис
репа
редька
ревень
салат
сельдерей
хрен
укроп
петрушка
базилик
щавель
шпинат
чеснок
баклажаны
брюква
руккола
кинза
перец сладкий (болгарский)
оливки(маслины)
Фрукты
Фрукты
абрикосы
айва
алыча
ананас
банан
гранат
груша
инжир
киви
манго
персики
сливы
финики
хурма
яблоки
цитрусовые
ягоды
авокадо
виноград
фейхоа
Бахчевые
Бахчевые
арбуз
дыня
тыква

Лучшие рецепты

Суп из помидоров

вода – 2,5 ст., корень петрушки – 1 шт., морковь среднего размера – 1 шт., помидоры свежие среднего размера – 10 шт., лук репчатый среднего размера – 1/2 шт., масло сливочное – 1 ст.л., мука пшеничная – 1 ст.л., сметана – 2 ст.л., сахар, соль, перец

подробнее

Кольбер из риса с абрикосами

рис отварной – 4 ст.л., молоко – 1/2 стакана, абрикосы консервированные – 8 половинок, сахар – 3 ст.л., мука – 2 ст.л., яйцо – 1 шт., кокосовая стружка – 1 ст.л., пудра сахарная – 1 ст.л., сироп из абрикосов – 1/2 стакана, цукаты – 1 ст.л., масло растительное для фритюра

подробнее