Голосование

Как вы оцениваете свой профессиональный кулинарный уровень?





У «Трипіллі» відсвяткували новосілля


30.10.2011
29 жовтня, чудової суботньої днини, у готельно-ресторанному комплексі  «Трипілля» святкували новосілля. Ресторан сповідує родинні традиції, тож і вітати колектив заміського комплексу прийшли по-родинному дружньо, від малого до великого. А поки берегиня закладу приймала дарунки гостей, ми вирішили оглянути місцевість.
У «Трипіллі» оселилося сонце! Під дахом комфортної зони другого поверху з’явилися вікна, завдяки чому ресторан став краще освітлений та ще затишніший.  Дотримуючись концепції архаїчності та історичної відповідності, талановиті українські майстри власними руками прикрасили заклад. Стіни та стелю світлиці оздобили ліпленням і художніми розписами, а глиняні елементи декору виконали місцеві гончарі.  Вже й на території ресторанно-готельного комплексу розмістили власну гончарню,  де кожен охочий матиме змогу своїми руками виготовити сувенір на пам’ять про гарний відпочинок, та й про славне минуле своїх пращурів згадати. Кажуть, що ті зміни, яких майже непомітно,– найкращі, так і нове оздоблення закладу личить.
Заглиблюючись у минуле, вже майже блукали стежками старовинного трипільського поселення, як тут про час не забути?! Дитячий гомін таки повернув нас до святкової реальності.  Гостей побільшало, а свято розпочали місцевою хріновухою із домашніми соліннями, запашним трипільським хлібом (до речі випеченим за місцевими рецептами),  салом та грибочками. Справжнє свято смаку розпочалося трохи згодом. Щойно веселі кобзарі стихли у фінальному акорді, до зали почали виносити ароматну кашу у гарбузах, а шеф-кухар ресторану заходився розрізати найголовнішу святкову страву – «Рульку у хлібі».
Щедро та смачно пригощали кулінарні майстри «Трипілля», розважали гостей запрошені на свято зірки: гурт «Шпилясті кобзарі», ілюзіоніст Віталій Лузкар, фолк-група «Славянє». Та й це не всі сюрпризи, які підготували у «Трипіллі» з нагоди святкування.
Прикрасою вечора стала презентація унікального проекту. Саме тут, у готельно-ресторанному комплексі,  зареєстрували  рекорд України у номінації «Найбільша трипільська сорочка України». Це етнічне диво, створене вітчизняними дизайнерами, віднині – окраса та оберіг «Трипілля».
 
Многая літа, ТРИПІЛЛЯ!
 
Лолита Орлова, Иван Дадиверин, специально для "ГурмЭ"


Поиск по ингредиентам
Мясо
Мясо
телятина
свинина
говядина
мясо кролика
баранина
ягненок
дичь
Птица и яйца
Птица и яйца
курица
гусь
утка
индюшка
дичь
яйцо
Рыба
Рыба
речная рыба
морская рыба
Морепродукты
Морепродукты
креветки
кальмары
устрицы
омар
мидии
осьминоги
морской гребешок
каракатица
икра
крабы
Молоко и молочные продукты
Молоко и молочные продукты
йогурт
кефир
сливки
сметана
молоко
сливочное масло
плавленый сырок
Сыры
Сыры
маскарпоне
моцарелла
фета
рикотта
филадельфия
творог
эдамер
гауда
чеддер
эмменталь
пармезан
грюйер
бри
камамбер
мюнстер
рокфор
горгонзола
сулугуни
сыр саганаки
кипрский овечий сыр холуми
брынза
адыгейский сыр
Мука
Мука
мука пшеничная 2-сорта
мука пшеничная высшего сорта
отруби пшеничные
рисовая мука
ржаная мука
кукурузная мука
Макаронные изделия
Макаронные изделия
вермишель
спагетти
фетуччине
лазанья
яичная лапша
диталини
рожки
зити
пенне
ригатони
каннелони
маникотти
цветные макароны
тортеллини
равиоли
рисовая лапша
домашняя лапша
Бобовые
Бобовые
горох
соя
чечевица
фасоль
кукуруза (маис)
бобы
Злаки и крупы
Злаки и крупы
перловая крупа (ячмень)
овес
гречневая купа
рис
пшено
Грибы
Грибы
шампиньоны
лесные грибы
грибы шиитаке
грибы муер
Овощи
Овощи
баклажаны
кабачки (цукини)
томаты
капуста
картофель
лук
спаржа
свекла
морковь
огурцы
редис
репа
редька
ревень
салат
сельдерей
хрен
укроп
петрушка
базилик
щавель
шпинат
чеснок
баклажаны
брюква
руккола
кинза
перец сладкий (болгарский)
оливки(маслины)
Фрукты
Фрукты
абрикосы
айва
алыча
ананас
банан
гранат
груша
инжир
киви
манго
персики
сливы
финики
хурма
яблоки
цитрусовые
ягоды
авокадо
виноград
фейхоа
Бахчевые
Бахчевые
арбуз
дыня
тыква

Лучшие рецепты

Лаваш к шашлыку

тонкий армянский лаваш (готовый) – 1 шт., сыр «Сулугуни» – 200 г, сливочное масло – 50 г, кинза – 1/2 пучка, молотый красный перец – 1/2 ч.л.

подробнее

Запеканка из блинчиков с орехами и вишневым джемом

мука – 2 стакана, молоко – 4 стакана, яйца – 4 шт., сахар – 2 ст.л., соль – по вкусу, орехи грецкие (растереть) – 3/4 стакана, сахар – 1/2 стакана, вишневый джем – 1 стакан
 

подробнее